Nolojentilanteiden tyttö!

Matikantunnilla on usein puuduttavan tylsää, joten voimme varmastikkin pitää erinnäisiä sijais aktiviteetteja sangen hyväksyttävinä. Yksi kestosuosikeista on vihkoon piirtäminen ja kaverin kanssa kuiskailu. Valitettavasti myös ”potkaise minua!” tyylisten teippien liimailu kaverin selkään, on viimeaikoina saanut suosiota, ainakin minun kohdallani.

Minä tyhmänä ihmettelin vaan, että mitä ne nyt kokoajan tökkii minua selkään. Asia selvisi peilin ohi kävellessä, hihii ”englantilainen hörhö” ja ”idiot magnet” laput loistivat mustan neuleeni selässä. Muutaman venyttelyliikkeen ja ilkikurisen tuhahduksen jälkeen oli teipit irrotettu ja tilanne rauhoittunut – tai niin sitä luuli.

Kolmisen tuntia myöhemmin, kun seisoin postissa jonottamassa kassalle, naureskeli eräs nainen takanani ja sanoi jotakin epämääräistä ”muoti jutuista” ja ”lapuista selässä.”

Siinä tuli sitten hieman kiire irrottaa selästä teippi, jossa luki ”Linda on hottis<<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />3” hymph.

Löysinpä myöhemmin takkini hihastakin yhden vaeltavan yksilön :’D

Näppäsi tekstiviestin ystävälleni ja syytin häntä nolon tilanteen aiheuttamisesta. Paluu viestinä saapui teksti ”Linda hottis postissa!”